HOME
Diensten
Alarm
Alarm aanpassingen, herstellingen & onderhoud
Alarm aanpassingen, herstellingen & onderhoud

Alarm aanpassingen, herstellingen & onderhoud

Onderhoud :

Het onderhoud van het systeem is belangrijk. TriFase bvba verricht de onderhoudswerkzaamheden graag voor u. Jaarlijks komen wij, met uw akkoord, eenmaal ter plaatse om het systeem en de toestellen te testen op hun goede werking. Voor controle rekenen wij een vast bedrag per jaar en bieden u hiervoor gratis technische bijstand per telefoon. Wij blijven steeds 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om langs te komen en uw probleem op te lossen.

 
Aanpassing :
Hebt U reeds een alarmsysteem en wenst U dit te vernieuwen? Dan kunnen wij U ook hiervoor van dienst zijn. Met een minimale aanpassing brengen wij uw alarmsysteem terug up-to-date. Wij komen ter plaatse en kijken welke onderdelen hoeven vervangen te worden zodat Uw systeem opnieuw vele jaren dienst kan doen.
 
Herstelling :
Ook voor een technische storing staat TriFase bvba tot Uw beschikking. Wij komen het systeem bekijken, gaan na waar het technisch mankement zich bevindt en bieden u hiervoor een op maat gemaakte oplossing aan, zodat U terug met een gerust gemoed de woning kunt verlaten.

 

Vraag uw offerte aan