HOME
Diensten
Alarm
Alarmsysteem
Alarmsysteem

Alarmsysteem

Bescherm uw gezin, uw woning, uw bedrijf tegen inbraken en vandalisme.

Een alarmsysteem bezorgt u niet alleen een gevoel van meer veiligheid, het werkt ook preventief tegen inbraken en vandalisme: het van buitenaf zichtbare deel van uw alarminstallatie (sirene, eventuele beveiligingscamera, automatische verlichting) schrikt potentiële inbrekers af. Het onzichtbare deel (alarmcentrale, bewegingsmelders, glasbreukdetectoren, passieve en/of actieve buitenmelders) gaat inbraakpogingen in een verder stadium tegen.

Een veiligheidssysteem aangepast aan uw specifieke situatie

Aan een standaardsysteem hebt u weinig. Een efficiënte inbraakbeveiliging begint bij een alarmsysteem aangepast aan uw behoeften, uw situatie. Wij stellen voor u een beveiligingsconcept op, helemaal op maat van uw privéwoning, uw bedrijfspand of welke andere ruimte ook. Dankzij een professionele risicoanalyse stellen we u een alarminstallatie voor, conform de wettelijke veiligheidsvoorschriften.

Wij bieden zowel draadloze als bekabelde systemen aan. Ook kunnen wij uw verouderd systeem aanpassen naar een systeem die terug dienst kan doen voor de volgende 10 jaar. Onze systemen zijn ook perfect combineerbaar met branddetectoren (die bij een nieuwbouw of verbouwing wettelijk verplicht zijn).

Handig om te weten
Onze systemen hebben een tijdloos design en zijn ontworpen voor mensen. Via de app op de smartphone is het systeem makkelijk te bedienen en toont deze u simpel en overzichtelijk welke delen van het systeem al dan niet ingeschakeld zijn.
Vraag uw offerte aan