HOME
Diensten
Elektriciteit & domotica
Algemene elektriciteit nieuwbouw
Algemene elektriciteit nieuwbouw

Algemene elektriciteit nieuwbouw

Voor uw nieuwbouw heeft u natuurlijk niet alleen een elektricien nodig die goed is in een precieze uitvoering van de elektriciteitswerken, maar ook iemand die proactief meedenkt met uw verhaal.

Waar kan de elektriciteitskast best geplaatst worden om een efficiënte vertakking mogelijk te maken, hoeveel lichtpunten en stopcontacten heeft u nodig, waar worden die best geplaatst, welke materialen zijn nodig en in welke hoeveelheden om zo efficiënt mogelijk uw leidingen te plaatsen? Natuurlijk doet uw architect al veel denkwerk, maar laat ook uw elektricien even naar de plannen, ruwbouw en het bestek kijken; wij kunnen u verrassende inzichten geven.
Uw architect kent natuurlijk best wat van elektriciteit, maar vast niet alles.

Een nieuwbouw omvat vele facetten waaraan moet worden gedacht. Een nieuwe elektriciteitskast plaatsen, kabels trekken, materialen aankopen, lichtberekeningen, enz…Om een correcte budget-raming te maken, loont het zeker de moeite om een vrijblijvende offerte bij TriFase BVBA op te vragen. Ook aan de wettelijke voorschriften moet worden gedacht. Niet alle materialen zijn op elke plaats toegelaten en extra veiligheden moeten nu eenmaal hier en daar worden ingebouwd. Gelukkig zijn we bij TriFase BVBA volledig op de hoogte van alle technische vereisten en wetgevingen zodat we u correct en duidelijk kunnen adviseren voor uw project!

We denken dus met u mee over wat allemaal nodig en verplicht is en maken daarna een duidelijke offerte op.
Nadien, als u de werken aan ons toevertrouwt, kunnen we zowel de aankoop van de materialen, de plaatsing ervan als het onderhoud uitvoeren.

Vraag uw offerte aan