HOME
Diensten
Elektriciteit & domotica
Algemene elektriciteit renovatie
Algemene elektriciteit renovatie

Algemene elektriciteit renovatie

Elektriciteit renoveren hoeft niet per se te betekenen dat u het hele bestaande netwerk hoeft uit te breken of te strippen. Een geoefend oog van een ervaren vakman kan meestal snel vaststellen welke delen aan vervanging toe zijn en welke structuren behouden kunnen blijven.

Zo wordt een volledige elektriciteitsrenovatie toch een haalbare kaart en dit zowel qua timing als budget. Een professioneel vakman inschakelen om uw elektriciteit te renoveren is dus zeker een verstandige keuze.

Bij bestaande woningen is het vaak zo dat het elektriciteitsnetwerk best naar behoren presteert, maar toch werd afgekeurd. In dat geval heeft u vast een rapport ontvangen van een keurder met opmerkingen en verbeterpunten. Met dit rapport gaan we bij TriFase BVBA aan de slag om de nodige punten aan te pakken zodat het volledige circuit herkeurd en goedgekeurd kan worden; zo bent u niet alleen gerust dat u wettelijk in orde bent, maar ook dat uw installatie veilig en goed functioneert.

Had u geen grootschalige verbouwing gepland maar eerder een facelift van een of meerdere kamers in huis? Het is best mogelijk dat u enkel wat bestaande verlichting wil vervangen, in de gerenoveerde ruimte mogen immers ook bijpassende lichtarmaturen niet ontbreken om het geheel een afgewerkte look en aangepaste sfeer te geven. Ook het toevoegen van enkel extra stopcontacten is geen probleem.

Elektriciteit renoveren kan zowel de vernieuwing van het volledige netwerk inhouden, maar ook een gedeeltelijke vervanging van kabels of armaturen natuurlijk. Bij TriFase BVBA kan u alleszins voor beide terecht, zowel voor grote als voor kleine elektriciteitswerken.

Contacteer TriFase BVBA om uw woning vrijblijvend te bezoeken om de nodige werken te bespreken en een correcte offerte op te stellen waarbij we met u meedenken om de elektriciteitsrenovatie zo snel en betaalbaar mogelijk houden.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Vraag uw offerte aan