Verlichting

Verlichting

Uw begeleiding bij binnenverlichting

Het interieur van uw woning, kantoor of handelszaak? Dat is pas helemaal af met de juiste verlichting. En uw mogelijkheden zijn eindeloos. Oké, dat maakt kiezen er niet gemakkelijker op. Maar bij TriFase BVBA krijgt u een persoonlijke service. Onze elektriciens laten hun licht schijnen over uw wensen, en laten uw ruimtes stralen!

Uitgebreid assortiment

Kom inspiratie opdoen in de toonzalen van onze verschillende partners, zij beschikken immers over een ruim assortiment van:

  • staan- en bureaulampen
  • wand- en sfeerverlichting
  • plafond- en tl-armaturen
  • spots en railsystemen
  • lampen en installatiemateriaal

TriFase BVBA helpt u niet alleen met de verlichting die het best bij uw interieur past. We bieden ook een vlekkeloze installatie.
Hebt u een domoticasysteem? Dan sluiten we uw lampen daarop aan, zodat u ze ook centraal bedient. Want wie TriFase BVBA zegt, zegt comfort!

Sfeerverlichting voor uw bedrijf

De werksfeer in uw kantoor? Het gevoel dat uw klanten krijgen als ze uw winkel binnenstappen? Binnen- en sfeerverlichting hebben er een grote invloed op.
Hoe weet u of uw verlichting een goed effect heeft? Met een lichtstudie van TriFase BVBA: die aantoont hoe u uw verlichting het best integreert!
Komen we tot een akkoord? Dan rekent u op een piekfijne afwerking toch? TriFase BVBA is een meerwaarde & dé lichtspecialist voor particulieren en KMO’s.

 

Buitenverlichting

Sfeerverlichting in uw tuin

Uw tuin is een plaats om tot rust te komen. Maar zodra de zon onder is, ziet u geen hand meer voor ogen. Sfeerverlichting is daarom een welkome oplossing. Zwoele zomerdagen worden zo éxtra lang.

Oriëntatieverlichting voor uw oprit

Hebt u een donkere oprit of parking? Dan komt oriëntatieverlichting handig van pas. Alle types van buitenverlichting? U vindt ze bij TriFase BVBA:

  • zuilen en paaltjes
  • decoratieve armaturen
  • spots en markeringslichten
  • beveiligingsverlichting
  • verlichting onder overkappingen

Doe inspiratie op voor uw buitenverlichting

Hebt u licht nodig? Maar twijfelt u over uw keuze – en over de installatie? Bezoek dan gewoon één van de vele toonzalen van onze partners. Onze specialisten staan tot uw dienst. Schets hun een beeld van uw tuin. Dan tonen zij u welke buitenverlichting het best past rond uw woning.

Maar daar stopt onze service niet. Want u koopt natuurlijk geen sfeerverlichting of oriëntatieverlichting om te struikelen over kabels. Nee, op uw aanvraag komt TriFase BVBA ter plaatse om uw buitenverlichting perfect te integreren in uw tuin.

Uw tuin gezellig én veilig? Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Vraag uw offerte aan