Parlofonie

Parlofonie

Video- en parlofonie

Videofonie maakt uw leven gemakkelijker

Wordt er gebeld? En weet u graag wie voor uw deur staat voordat u opendoet? Een vriend of een huis-aan-huisverkoper? Dan maken videofonie en parlofonie uw leven zonder twijfel gemakkelijker. En nóg beter: wij installeren uw toestel vakkundig. Zijn wij langsgekomen? Dan staat u nooit meer voor verrassingen!

Nieuwste trends in parlofonie

Parlofonie en videofonie? Ze gaan al enkele decennia mee. Maar de technologie staat niet stil. Zo zijn er videofoons met een geheugen. Ze tonen u de laatste personen die bij u hebben aangebeld. En wat dacht u van een systeem dat een bezoeker doorschakelt naar uw gsm of smartphone? Of van een installatie voor parlofonie en videofonie die deel uitmaakt van uw domotica? Bij TriFase BVBA volgen we de trends in de telecommunicatiewereld op de voet – voor úw comfort.

Herstellingen en nieuwe parlofonie en videofonie

Hebt u een oude parlofoon die kraakt of die uw voordeur niet meer ontgrendelt? Overweeg dan om hem af te geven bij onze reparatiedienst. Is hij niet meer te redden? Dan vinden we voor u vast een vervanger bij onze oerdegelijke huismerken!

Uw partner voor videofonie en parlofonie?

TriFase BVBA, contacteer ons nu voor uw vrijblijvende offerte!

Vraag uw offerte aan